Jaz ga naredim takole:
Zmiksam skodelico mandljev in skodelico datljev (če so precej suhi, jih še namočim za par ur). Nastalo maso razvaljam med dvema listoma papirja za peko.
Dva do tri (odvisno od velikosti) sveže naribana jabolka naribam in za lepo zaokrožen okus dodam še malce cimeta in vanilije v prahu (to ni vanilijev sladkor, samo tiste pikice vanilije, ki jo najdete v vanilijevem stroku).
Vse to razporedim po tretjini kvadratne mase iz datljev in mandljev, ki sem ga predtem razvaljala.
Vse skupaj samo še zvijem (kot rulado) in potresem s kokosovo moko, da dobi celota pristen pridih štrudlja.
Easy peasy ... Okus je pa božanski :).
Ker je bil za darilo, sem ga samo zavila v peki papir in okrasila s trakom. |
5 komentarjev:
mmm, kako ti je lepo uspel!
Ja, tale štrudelj je pravzaprav štorproof - uspe tudi, če nisi glih talent za kuho :).
Zdaj pa dovolj s temi paleosladicami!!! Toliko slastnih receptov, da jih jem že vsak dan, namesto enkrat toliko ;-)
Hihi, ni še konec sladkih objav ... Enkrat ta teden bo na vrsti moj najljubši paleozajtrk.
Mogoče malo neumno vprašanje, pa vendar ... A se tole kaj peče?
Objavite komentar