sobota, 4. maj 2013

Misija: striženje

Verjetno se že na slikah vidi, da ima naš fant lepe, goste, svilene lase. In dolge. Tako dolge, da ga je ob zadnjem obisku bolnišnice na viziti zdravnik zamenjal za deklico. Do sedaj je bil že dvakrat ostrižen - doma, seveda.
Prvič sem ga jaz, pa je moj dragi strašno kritiziral moje delo, zato ga je drugič on. Ni bilo kaj bistveno boljše :). (Julijan je bil zelo prikupen. Če bi delali avdicijo za nove Beatlese, bi bil zagotovo sprejet.)

Zdaj, tatretjič, sva mu privoščila pravega frizerja. Ker si ga naš fant zasluži. In zato, da ne bo več ugotavljanja,čigave frizerske sposobnosti so slabše.


Rezultat ...


 Za mame otrok s PP (ki jih morda zanima kakšna takšna informacija):
Striženje otroka s posebnimi potrebami ni noben bav-bav. Šla sva v lokalni frizerski salon, ki ni toliko obljuden, in sva bila takoj na vrsti. Ker Julijan ne sedi sam, sem ga imela v naročju, hkrati pa sem mu pridržala glavo, da je frizerka lažje opravila svoje delo. Glavo sva mu umila doma tik pred odhodom.

5 komentarjev:

Teta Nina pravi ...

Kak mu paše!

vila lila pravi ...

tudi naš ivan je bil že dostikrat ivana. :) in komaj čakam toplejša vremena, da malo skrajšamo ta dolge lase.. julijan je pa z novo frizuro cel frajer. ;)

Čarovnije z male kmetije pravi ...

O, men je lušten prej in potem :) Se mi pa zdi obisk frizerja z otrokom kar uspeh. Moja fanta ne gresta pod nobenim pogojem. Pupo bom pa upam enkrat spravila. Se tudi kar sami strižemo, malo gor, malo dol :))

Anonimni pravi ...

Prav prikupen je bil prej in tudi sedaj je cuker! Naša bejba je tudi malce "drugačna" in frizer je ena najhujših stvari. Nanj se pripravljamo bejba, oči, mami in še vsaj dva osebka pri frizerju. Pa našega fizerja zelo dobro pozna. Težava je namreč v tem, da se ne pusti dotikati (avtist) in nikakor ne more sedeti pri miru (ADHD). V štirih letih smo komaj uspeli 2x. Seveda so tudi dolgi lasje težava saj se ne pusti česati,... Skratka naša je dolgolasa skuštranka haha

Urska G. pravi ...

Uh, to zna pa bit res stresna kombinacija. Jaz sem kar vesela, da ima naš fant tako rad dotike. Kar zažari, ko ga stisnem k sebi :).