ponedeljek, 22. oktober 2012

Prvi mesec ...

... z novim družinskim članom je minil. Čudovit mesec - po dolgem času smo bili lahko spet veliko skupaj.

Dva mala zaspanca (66/365)


Naša deklina že pridno uporablja svoje čare ...
Navihanka (67/365)


Na teh dveh je pa stara točno en mesec. Očke so čedalje več in bolj odprte, glavica je tudi že bolj močna, glas pa tudi :).
Ku-ku (68/365)

Pastirička (69/365)

Tale objava je malce bolj "zafilana" s slikami, ker je bilo preteklih nekaj dni precej hektičnih. Ta čudovit mesec se je namreč končal malo manj čudovito - naš škrat Julijan je žal zopet pristal na pediatriji, kjer bosta z očkom pokurila še zadje dni dopusta, ki smo ga tako "šparali" za kakšne lepše stvari :(. Na žalost so bolniki z nevrološkimi problemi precej bolj nagnjeni k respiratornim obolenjem in tudi naš sonček ni izjema. Starega "prijatelja" bronhiolitisa se očitno kljub gastrostomi ne bomo tako hitro znebili.


Mali bolnik (70/365)


Mali srček, mamica zdaj prvič ni s tabo v bolnišnici za daljši čas (je očka namesto nje), ampak hodi samo na obiske. Tudi tvoja sestrica me namreč potrebuje. Upam, da kljub temu čutiš, kako zelo te imam rada. Pogrešam te ... Stanovanje je brez tvojih vriskov precej bolj tiho. Hitro se pozdravi, da bomo lahko spet vsi skupaj. Vsi štirje - ti, tvoja sestrica, tvoj očka in jaz.

3 komentarji:

mtka uri pravi ...

draga posebna mama, naj si škrat čimprej opomore. in tudi ti.
vse lepo

Urska G. pravi ...

Hvala za lepe želje :).

Ines pravi ...

se pridružujem željam, držim pesti in pošiljam velikooooo dobre energijeeee:)))Ines